NVM Open Huizen Dag: Een Unieke Kans om Uw Droomhuis te Vinden

NVM Open Huizen Dag: Een Unieke Kans om Uw Droomhuis te Vinden

Op zaterdag 5 oktober is het weer zover: de NVM Open Huizen Dag. Deze dag biedt potentiële kopers de unieke gelegenheid om zonder afspraak meerdere woningen te bezoeken. Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u zich oriënteren op de huizenmarkt? Dan is dit de perfecte kans!

Bezoek Onze Woningen en Nieuwbouwprojecten
Tijdens deze editie van de NVM Open Huizen Dag openen drie verkopers de deuren van hun woning. Daarnaast staan onze makelaars bij twee interessante nieuwbouwprojecten. Hieronder een overzicht van de locaties waar wij aanwezig zullen zijn:

Woningen:

  1. Kloetingseweg 18, Goes
    Deze sfeervolle jaren ’20 woning biedt alle ruimte voor een groeiend gezin. De woning beschikt over karakteristieke details, zoals een granitovloer in de hal, een woonkamer en eetkamer en suite en een sfeervolle keuken.
  2. Nazareth 31, ‘s-Gravenpolder
    Een charmante twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers en een prachtige diepe achtertuin. De woning heeft ook slaapkamer en badkamer op de begane grond en is hierdoor ook geschikt als levensloopbestendige woning.
  3. Dam 15, Goes ( let op: afwijkende tijd van 12.30 – 14.30 uur)
    Appartement van maar liefst 213 m2 gelegen op één van de meest prominente plekken in de binnenstad van Goes. Het appartement beschikt over een heerlijk balkon van 32 m2 op het zuiden en een riante woonkamer met uitzicht over de Veste.

Nieuwbouwprojecten:

  1. Bellevue Goese Diep, Goes:
    Dit nieuwbouwproject biedt duurzame woningen omringd door water. Er zijn verschillende typen woningen beschikbaar, van het laatste herenhuis tot ruime appartementen, allemaal voorzien van de nieuwste energiebesparende voorzieningen.

    Locatie: Projectlocatie aan de Ketelkade, Goes
    Tijd: 10.00 – 12.00 uur
     
  2. De Heeren van Essen:
    Wonen in een luxe appartement met weids uitzicht over de natuur. Omgeven door groen en rust, geniet u van een landschapstuin die uitnodigt tot ontspanning, maar ook een tuinjuweel waar u met uw buren samen kunt komen.

    Locatie: Projectlocatie aan de Atalantalaan, Middelburg
    Tijd: 11.00 – 14.00 uur

Bezoek ons kantoor:
Bent u op zoek naar een woning of gewoon nieuwsgierig naar het huidige woningaanbod? Onze makelaars staan op 5 oktober van 12.30 tot 15.30 uur voor u klaar op ons kantoor om u vrijblijvend van informatie te voorzien. Van nieuwbouwwoningen tot financieringsadvies, wij helpen u graag op weg naar uw nieuwe droomwoning!

Waarom De NVM Open Huizen Dag Bezoeken?

Tijdens de NVM Open Huizen Dag kunt u zonder afspraak binnenlopen bij de deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten. Het biedt u de mogelijkheid om de sfeer van een huis direct te ervaren, vragen te stellen aan de verkopers of makelaars, en een goed beeld te krijgen van de buurt.

Wilt u meer informatie over de NVM Open Huizen Dag of de woningen die wij presenteren? Neem dan contact met ons op en plan uw bezoek.

Mis deze kans niet en kom langs op een van onze locaties!

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

GEZOCHT: (Financieel) administratief medewerker m/v

GEZOCHT: (Financieel) administratief medewerker m/v

Voor ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe gemotiveerde collega die onze organisatie komt versterken. Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en snapt dat de klant centraal staat? Ben jij iemand die passie heeft voor de woningmarkt en vastgoed? Vind jij het daarnaast leuk om verantwoordelijk te zijn voor vele administratieve taken en het ondersteunen van de buitendienst? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken.

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn